al contingut a la navegació Informació de contacte

Rutes

Rutes a peu, en btt o en cotxe.

RUTA DE LA BASSELLA (sense senyalitzar)

Ruta circular d'uns 8 km, amb inici i acabament a Juncosa, ideal per fer-la a peu en cotxe o en bicicleta, podrem veure la cabana de volta plana més gran de la comarca, una espectacular balma murada i altres construccions prou interessants, un tram és per camins de terra.

RUTA  DEL NOGUERET (sense senyalitzar)

Ruta circular d'uns 6km, amb inici i final a Juncosa, ideal per fer-la a peu, amb forts desnivells que desaconsellen l'ús de vehicles, podrem visitar la masia del Nogueret, balmes murades i cabanes de volta amb ple contacte amb la natura.

RUTA DEL REBOLL (sense senyalitzar)

Ruta d'uns 12km, amb inici a Juncosa i finalitza a Les Besses, el traçat és majoritàriament per camí de terra apte per cotxes i btt. En aquesta ruta gaudirem d'espectaculars balmes murades, aljubs, les cabanes adossades de volta de canó més grans de la comarca i el despoblat de les Besses.

RUTA DE LES PLANES (sense senyalitzar)

Ruta d'uns 6km, amb inici i final a Juncosa, el primer tram passa per camins de terra en bon estat i la segona part de la ruta connecta amb la carretera de Reus fins a Juncosa, apte per a cotxes i btt.

RUTA MAS DEL METGE (sense senyalitzar)

La ruta té el seu inici al mas del Nogueret, passa per la partida de l'Uxol i connecta amb la ruta del Reboll, es pot fer a peu, en btt i en cotxe. Trobarem balmes murades, cabanes de volta, aljubs i la masia del Nogueret.

RUTA CIRCULAR AMB BTT (sense senyalitzar)

Ruta d'uns 15km, amb inici a Juncosa, passa per la masia del Nogueret, la masia del Mas del Metge, el mas dels Capellans i enllaça amb la ruta del Reboll cap a Juncosa, els camins són de terra en bon estat en mig d'un paisatge típic garriguenc.

RUTA DE LA CARRETERA DE L'ALBAGÉS.

Ruta d'uns 12km, amb inici i final a Juncosa, el seu traçat es majoritàriament per la carretera LV-7011, recomanem fer-la amb vehicle, podrem gaudir de cabanes de volta, balmes murades, aljubs i el despoblat de la Sisquella on podrem veure un arc solitari del segle XII.