al contingut a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

Salutació de l'alcalde

Un dels objectius primordials de l'Ajuntament de Juncosa es el poder estar al servei dels ciutadans. Volem que a través d'aquesta Web tots puguem gaudir de més facilitats, volem oferir-vos una eina de comunicació més fàcil i directa. 

Aquesta pàgina està adreçada tant als ciutadans de Juncosa, que de vegades no poden desplaçar-se per diferents motius fins a les oficines municipals, com a totes aquelles persones que vulguin conèixer i saber més coses del nostre poble. 

Dins la nostra Web podreu fer-vos una idea d'on estem, i com és Juncosa mitjançant la petita història que us oferim. Podreu saber com contactar amb nosaltres, qui composem la corporació local, les diferents associacions i serveis existents al poble, les nostres festes i tradicions, un reportatge fotogràfic que us traslladarà visualment fins a diferents llocs d'interès, un recull de notícies que us poden interessar i la possibilitat de poder realitzar a través de d'aquesta pàgina alguns tràmits municipals. 

L'Ajuntament és l'administració més propera al ciutadà, i nosaltres, sense cap afany de renunciar al tracte personal, el qual sempre estarem disposats a oferir-vos gustosament, també volem posar al vostre servei aquest nou sistema de comunicació. 

Tant de bo aquesta plana us sigui d'utilitat, i en pugueu treure un bon profit. Gaudiu-ne i feu-nos arribar tota mena de propostes i suggeriments per tal de poder fer entre tots, una pàgina força activa i participativa.