al contingut a la navegació Informació de contacte

TIQUET RURAL

Garrigues Altes

DILLUNS 29 ABRIL 2024

 S'ha publicat la convocatòria del Tiquet Rural la creació i/o el relleu de microempreses no agràries, en territoris rurals, que fomentin el desenvolupament econòmic local, en el marc del PDR de Catalunya 2014-2022, i es gestionen mitjançant la metodologia LEADER.

 

L'ajut consisteix en un import a tant alçat a concedir per a la creació d'una empresa o l'adquisició d'una empresa en traspàs que podrà assolir fins a 35.000 euros, d'acord amb les condicions que indiquen a les bases reguladores.  L’ajut consisteix en un import a tant alçat (no lligat a inversió), determinat per cobrir les despeses mínimes i l’actiu circulant requerit a una empresa per a la seva posada en funcionament o traspàs d’activitat, i uns increments determinats a les bases reguladores.

 

A qui va dirigit?

  • Persones físiques que creïn una microempresa a títol individual, o que adquireixin una microempresa en traspàs, en què com a mínim es generi el seu lloc de treball i no hagin estat donades d’alta com a autònoms en la mateixa activitat a què es dedicarà la nova microempresa per a la qual se sol·licita l’ajut en els últims tres anys en l’àmbit territorial Leader.
  • Persones jurídiques (microempreses) i cooperatives no agràries, sempre que, en el cas de les empreses no cooperatives, un dels socis assumeixi, com a mínim, el 50% dels riscos, de les responsabilitats civil, fiscal i social i de la seva gestió.

 

Termini previst: El termini de presentació de sol·licituds és d’un mes, que s’inicia l’endemà de la publicació de la Resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Per tant, des del 26 d'abril de 2024 i fins el 27 de maig de 2024, ambdós inclosos.

 

Per a més informació: https://www.leaderponent.cat/tiquet-rural-leader/